NGI during Covid-19 outbreak

NGI is still up and running during the Covid-19 pandemic, but we are experiencing some limitations in terms of personnel and key reagents. Each NGI node is following its respective host university recommendations and will continue operation until further notice.

Read more

[Closed] Vacancies: Forskningsingenjör (vikariat) at NGI Uppsala

Är du en utbildad biotekniker, molekylärbiolog eller liknande med hög noggrannhet, ansvarskänsla och god samarbetsförmåga? Har du praktisk erfarenhet av storskaligt laboratoriearbete, gärna i ackrediterad miljö och med datorstyrda laboratorieinstrument? NGI Uppsala söker nu en forskningsingenjör till sekvenseringsenheten av SNP&SEQ-teknologiplattformen. Arbetet omfattar DNA-sekvensering med modern instrumentering från Illumina såsom HiSeqX, NovaSeq, HiSeq2500 och MiSeq.

Läs mer om tjänsten och ansök på UU hemsida.

Details

16th April 2018

By Phil Ewels

Categories
Keywords